Rookie Camp bude aj tento rok dbať hlavne na kvalitu

16.01.2013 15:10

Rookie Camp má za sebou už dva úspešné roky, na ktoré bude chcieť nadviazať aj v roku 2013. Vyspovedali sme tak jedného z organizátorov a riaditeľa komunikácie Aleša Hlavičku

Na začiatok rozhovoru sme zisťovali, ako Aleš hodnotí rok 2012."Minulý rok bol pre nás naozaj prelomový. Predovšetkým čo sa týka počtu prihlásených detí. Po prvom ročníku, keď sme pre našich účastníkov usporiadali len jednu týždennú akciu, sa nám vlani podarilo úspešne usporiadať šesť akcií. Túto dôveru v nás teda hodnotím veľmi pozitívne."

Po dvoch úspešných rokoch nechcú zaspať na vavrínoch. Tento rok sa tak organizátori opäť pokúsia posunúť latku ešte vyššie."Do tohto roka už budeme vstupovať ako najväčší kemp pre deti u nás, čo berieme ako veľkú zodpovednosť. Práve preto sa budeme snažiť predovšetkým zvyšovať kvalitu už zabehnutých akcií tak, aby sa deti naďalej predovšetkým bavili florbalom a zároveň posúvali svoje schopnosti. Novinky teda určite budú ako na Rookie Campoch tak na City Weekendoch, plus chystáme 1.ročník nášho florbalového turnaja pre mládež - Rookie Cup."

Na akciách Rookie Camp-u samozrejme nebudú chýbať najväčšie hviezdy českej extraligy, no deti sa možno dočkajú aj príchodu švédskej florbalovej hviezdy!"Na našich akciách budú okrem našich overených trénerov s deťmi pracovať opäť tie najväčšie hviezdy zo všetkých kútov republiky. Zo zástupcov skúsenej generácie to určite bude Milan Fridrich, Tomáš Kafka alebo napríklad nováčik v našom brankárskom tíme Michal Rebro. Na našich účastníkov sa už teší aj naša mladá strelecká superstar extraligy Marek Vávra. A v neposlednom rade jednáme o jednom veľkom prekvapení. Možno sa s našimi Rookies príde baviť florbalom aj švédska florbalová hviezda! Nechajte sa prekvapiť," uzatvára náš rozhovor obranca majstrovského Tatranu Aleš Hlavička. 

Tak neváhaj a prihlás sa ešte dnes! Najväčší a najlepší kemp v Česku čaká na teba!!! 

www.rookiecamp.cz/sk/

Vyhľadávanie