Reprezentácia má za sebou krátky zraz v Košiciach

05.11.2012 16:10

Cez víkend sa naša mužská reprezentácia zišla v Košiciach. Tréner Holovka povolal na zraz 24 hráčov a 4 brankárov. Na majstrovstvá do Švajčiarska ale pocestuje len 18 hráčov a 2 brankári, osem reprezentantov tak do krajiny helvétskeho kríža nepocestuje. V tíme tak všetci makajú a bojujú o miestenky."Miestenky na majstrovstvá nemá nikto zaručené, preto je to tak, že každý drie a snaží sa na reprezentačných zrazoch ukázať sa v čo najlepšom svetle. Či je cítiť rivalita? Myslím, že áno...Bola cítiť hlavne u obrancov,  je nás veľa a preto musí každý z nás vydať zo seba všetko. Ja som bol od kvalifikácie, ktorá bola v Slovinsku začiatkom roka na prvom zraze, preto bola rivalita z mojej strany najväčšia," prezradil Norbert Ondrášik. 

V Košiciach reprezentanti trénovali na gumenom povrchu Gerflor, čo bolo určite výhodou. Celkovo si ale hráči pochvaľovali všetko."Všetko bolo tip-top. Už o niekoľko dní by mala byť zostava jasná a tak sa uvidí. Následne o 2 týždne ideme opäť trénovať do Košíc a potom pre zázrak do Švajčiarska," vyjadril sa Lukáš Řezanina. 

Aj keď reprezentanti spolu strávili len tri dni, podarilo sa im nacvičiť si aj nejaké situácie, ktoré by mohli použiť na šampionáte. Čo nestihli za tento víkend môžu ešte dobehnúť na ďalšom zraze 17. a 18.novembra."Najviac sme sa sústredili na prechody do útokov na rôzne situácie. Niečo sme si stihli ukázať a niečo nacvičiť. Ale všetko nacvičíme na poslednom zraze pred MS," uzavrel Dominik Turek.

Foto: Barbara Gabrovšek

Vyhľadávanie