Opory reprezentácie Gál a Komačka budú obliekať dres Ostravy

08.08.2013 14:50

Z tímu českého extraligistu FBC Ostrava sa pomaly stáva malá slovenská reprezentácia. V tíme už pôsobia Turek so Žákom a teraz sa k nim pridá aj Laco Gál a Václav Komačka."Teším sa na chalanov. Poznáme sa už z reprezentácie, ale v jednom klube sme spolu ešte nehrali," povedal Vašo. Laci sa teší aj na spolužitie v "slovenskom" byte."Samozrejme teším sa na všetko čo spolu zažijeme. Myslím, že na byte sme slušná slovenská partia."

Asistentom trénera v ich novom pôsobisku bude lodivod slovenskej reprezentácie Jan Holovka. Aj tento fakt napomohol k rozhodnutiu chalanov, Laca Gála ale presvedčil hlavne Dominik Turek."Nejaké percento to ovplyvnilo, ale hlavným dôvodom bol Turo, ktorý mi písal a volal každý deň keď som sa rozhodoval."

Prvotné informácie hovorili, že si to odchovanec ATU Košice namieri do Vítkovíc. Nakoniec ale všetko dopadlo inak."Bol som rozhodnutý ísť do Vítkovíc, ale po niektorých situáciách sa veci zmenili a tak idem do Ostravy."

Zahraniční hráči sú vždy vystavovaní väčšiemu tlaku ako domáci. Aj s týmto chalani rátajú."S tlakom problém nemám. Dúfam, že mi pomôže k lepším výkonom," uzatvára pilier zadných radov Komačka.

Foto: SZFB

Vyhľadávanie