Diel siedmy - Jde do tuheho

10.12.2010 06:07

Jde do tuheho

Ahojte vsichni ctenari meho blogu. Moc se omlouvam za odmlku i za to ze tentokrat blog trochu odflaknu, protoze se chci hlavne venovat spanku a soustredeni na klicovej zapas. Vcera vecer po zapase jsme krome zpozdeni kvuli prodlouzeni a penaltam navic jeste postradali nas bus asi hodinu a dorazili na hotel v 1. Takze nasledovala pozdni vecere a pak me jeste cekala pracovni sichta na 2 hodky - v praci jsme pripravovali jednu dulezitou nabidku a ja delal finalni upravy. Na blog uz cas nezbyl.

Ufff, dneska to bylo tak nejak raz naraz. Hrozne me zamestnavaj novinari:) to jsou porad naky telefonaty, rozhovory, online rozhovory. Spoustu infosek si tak muzete najit treba na
https://tn.nova.cz/sport/ostatni-sporty/on-line-florbalovi-hrdinove-kafka-a-rytych-bude-medaile.html

K zapasu s Estonskem je na tom linku i ve spouste clanku vsechno, co potrebujete vedet. Me zakladni duvody pro tu herni tragedii:
1. Stres a strach
2. Vlazne souboje
3. Derava obrana - nedodrzovani systemu
4. Nehrali jsme hlavou
5. Chybela invence

Dneska byla hlavne mentalni relaxace. Snazili jsme se to hodit za hlavu. Rano byla jeste velka vyrikavacka mezi hracema. Urcite to pomohlo, odpoledne beh v lese, strecink, pozorovani Svycaru v Hartwall arene a vecer takticka porada + motivacka "Zlati hokejovi hosi".

Sestava dozna drobnych zmen:
Prvni utok Zalesny-Jendrisak-Sikora. Verim, ze to Matejovi na centru moc dobre pujde. Drzme mu palce.
Druha lajna by mel misto Stepan Slaneho naskocit Gauc a v treti pujde Skalda misto Seby. Ja do kasy... A jdu chrnet. Tohle vam musi stacit:))

Dobrou.
T.

 

Vyhľadávanie