Rookie Camp - kemp plný hviezd

16.07.2012 20:50

Ako sa hovorí, raz vidieť je lepšie ako stokrát počuť. A preto sme vyrazili na druhý turnus medzinárodného Rookie Camp-u 2012. Privítal nás športový areál na juhu Česka v malebnom meste Nová Včelnice. Areál ponúka skvelé športové vyžitie: halu s gumovým povrchom, futbalové ihrisko, tenisové kurty či atletický tunel. Okrem športu sa myslelo aj na regeneráciu a priamo v areáli nájdete aj saunu a vírivku. 

Chcete na chodbe stretnúť Milana Fridricha, Johana von der Pahlena či Tomáša Kafku? Tak to ste na správnej adrese!

Najväčší florbalový kemp v Česku je doslova nabitý hviezdami. Kľudne sa vám tak môže stať, že na chodbe narazíte do Tomáša Kafku či Johana von der Pahlena. Okrem nich ale na kempe určite stretnete Aleša Hlavičku, Martina Zicha, Jana Baráka alebo Mareka Vávru.

Každý deň čaká na rookies florbalová "nálož". Minimálne dvakrát do dňa si zatrénujú v hale, za pekného počasia nechýbajú ani tréningy vonku, poprípade ping-pong či iné hry. Okrem toho prebiehajú počas turnusu workshopy firmy Asics či florbalového obchodu Florbal Expert. Deti sa tak naučia podľa akých kritérií si majú vybrať hokejku, alebo to ako si správne zahnúť čepeľ.

Po pár dňoch strávených na Rookie Camp-e ho môžeme vrele odporučiť!

Milan Fridrich pri podpisovaní

Johan von der Pahlen (vľavo), Aleš Hlavička (vstrede) a Tomáš Kafka (vpravo)

Vyhľadávanie