Dragons zachránený, aj v novej sezóne bude hrať extraligu

26.08.2013 10:33

Po poslednej sezóne mal ŠK Dragons Ružinov Bratislava existenčné problémy. Z mužského tímu odišlo viacero hráčov a vyzeralo to tak, že bratislavský klub už v extralige neuvidíme. Všetko je ale nakoniec inak."Po rozhovoroch a uváženiach sme sa jednoznačne rozhodli do extraligy nastúpiť," povedal nový tréner Áčka Roland Bluska

Aj Roland Bluska patril k hráčom o ktorých sa hovorilo, že opustia tento tradičný florbalový klub. No je to práve on, kto bude zachranovať potápajúcu sa loď."Mojou hlavou ambíciou na túto sezónu bolo znovu získať miesto v reprezentačnom kádri. Ale keď sa trénerom nestal nikto zo zahraničia moje ambície sa stratili. Napadla ma myšlienka, že je možno čas posunúť sa inam. Stať sa trénerom v klube, ktorý to potrebuje a kde sa začína od znovu mi prišlo ako vhodný čin. Takže v Dragonse zostávam, ale minimálne na túto sezónu ako tréner."

Do novej sezóny nastúpia Draci v poriadne omladenej zostave. Začiatky v najvyššej súťaži určite nebudú pre mladých hráčov ľahké, až čas ukáže ako sa dokážu vysporiadať s extraligovým kolotočom."Celý Dragons bude na novú sezónu tvorený mladými hráčmi, ktorí dostanú príležitosť ukázať sa v najvyššej súťaži, čo pre nich bude veľká motivácia." A aké sú ciele nového trénera s týmto mladým tímom?"Hlavne poskladať dobré mužstvo. Naučiť chalanov hrať extraligu. A postupne vyhrávať zápasy a byť konkurenciou elitným mužstvám," uzatvára Bluska. 

Vyhľadávanie